Media Gallery Foto Majlis Serahan Hak Milik Peneroka FELDA Serting 4

Lokasi : FELDA Inas Utara

Tarikh : 13 April 2022

FELDA komited untuk membantu setiap peneroka yang terkesan dengan bencana. Saya yakin, dengan kerjasama yang padu antara Ibu Pejabat bersama wilayah dan rancangan, setiap peneroka yang terkesan, akan mendapat bantuan segera. Kebersamaan antara peneroka dan FELDA adalah amat penting. Petikan ucapan YM Puan Raja Faridah Raja Ahmad, Timbalan Pengarah Besar Pembangunan Komuniti dalam lawatan kerja ke FELDA Wilayah Johor Bahru baru- baru ini.

Program lawatan ini dimulakan dengan menziarahi rumah peneroka FELDA Inas Utara yang terkesan akibat dari Ribut yang melanda pada Mac lepas. Kemudiannya YM Puan Raja melawat ke projek lada hitam komuniti FELDA Inas Utara, dan projek GMN di FELDA Taib Andak, sebelum berbuka puasa di Masjid Nurussaadah FELDA Taib Andak yang dihadiri oleh Pengurus-Pengurus Rancangan FWJB, Kepimpinan Peneroka Zon Taib Andak serta Ketua2 Blok FELDA Taib Andak.

Turut serta dalam lawatan ini adalah Encik Nik Hasrul Mohd Zainudin, Pengarah Pembangunan Komuniti dan Generasi, Encik Muhammad Fadzli Hasan, Presiden MBFM merangkap Ahli Lembaga Pengarah FELDA dan wakil dari Yayasan FELDA, Puan Izyani.

qr code 2903
Federal Land Development Authority, FELDA Tower, Platinum Park, No. 11, Persiaran KLCC, 50088 Kuala Lumpur, Malaysia.
Telephone: 03 2191 2191| Facsimile: 03 2191 2590 | Email : [email protected]

Best viewed using the latest version browser with Resolution 1280 x 1024 and above.

socmed1 socmed2 socmed3  socmed4  socmed4  socmed1